Directeur Criminal Minded brengt boek Bloedband uit over relaties gedetineerden!

Eerder dit jaar heeft Criminal Minded directeur Rivelino Rigters zijn derde boek uitgebracht genaamd “Bloedband”.

In zijn werk als talentcoach en rapdocent komt Rivelino vaak bijzondere mensen tegen met bijzondere verhalen. Verhalen van mensen die zich in de wereld van criminaliteit en gevangenissen begeven, soms tegen wil en dank, soms met een duidelijke keuze voor deze wereld. Hun verhalen deelt Rivelino in dit inspirerende boek dat een stem geeft aan hun die anders nooit gehoord worden.

Om het werk van Criminal Minded onder jongeren in detentie te ondersteunen kan jij nu een bijdrage doen door dit boek te bestellen! Ga naar de website van CM Publishing via deze link https://cmpublishing.nl/boek/bloedband/ 

Aanbeveling Rocky Hehakaija, Director Favela Street & EA Sports Fifa 20 Volta Street Legend, Winnaar Wie is de mol 2020

Bloedband is een boek met verhalen die ontzettend belangrijk zijn.  Het zijn verhalen van mensen waar we te snel overheen kijken of een vooroordeel over hebben.  We stoppen ze het liefst weg en hopen dat het daarmee is opgelost. 
Maar waarom begaat iemand een misdaad? Wat heeft hij of zij meegemaakt? En wie zijn de mensen om hem of haar heen?  Rivelino deelt kwetsbare verhalen van hemzelf en van mensen die in- en uit detentie zijn. Toen ik eenmaal was begonnen kon ik niet meer stoppen.  Met zijn boek laat hij ons kennismaken met deze mensen. Zo creëert hij begrip, waar we als maatschappij nog veel van kunnen leren.